Register Your Domain Name

powered by Namecheap.com

IP address:213.186.33.5

Extension:.fr - Association Française pour le Nommage Internet en Coopération (A.F.N.I.C.)

Registration date:Sunday, Aug 2nd 2015

Last published date:Monday, May 27th 2019

Location:Unknown, France

Average ping:161ms

Global Safety score:100%

Average connection time: 1986.406 ms

Home page's text content statistics

Home page contains: 81 words and 454 signs

Content preview :

ATTENTION :-/ " La configuration de scurit de votre navigateur tant trop leve, nous ne pouvons pas vous assurer un service complet. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous devez notamment accepter l?utilisation de cookies pour que nous soyons en mesure de vous offrir toutes les fonctionnalits du portail de votre CE. Nous vous invitons  vous rapprocher de votre service informatique ou de modifier les paramtres de scurit de votre navigateur pour bnficier de l'ensemble de ces ...

Other Domain Variants

Or... Register today other variants

powered by Namecheap.com

Extra tools

cesuezeauxalsace.fr safety score is 100% and is responding in 161ms. Websniffer informational data report for cesuezeauxalsace.fr. Average ping test, global safety scan score, geolocated info and Home page's text content statistics
Domains' Knowledge Database
Cookies help us deliver our services. By continuing to use our website you accept our use of cookies to make your visit to our site better and the possibility to share contents on social networks. Learn more